عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از ناپایداری اقتصاد ایران، بر ضرورت ایجاد یک اقتصاد مقاومتی و پایدار تأکید کرد و گفت: اقتصاد کشور به دلیل وابستگی به تحولات روانی و سیاسی، در برابر تلاطمهای مختلف آسیبپذیر است.
به گزارش اختصاصی اکو بانک :شهرکی در گفتوگو با خبرنگار اکوبانک، با اشاره به کاهش شدید ارزش پول ملی طی دهههای گذشته، تصریح کرد: از سال ۱۳۶۸ تا امروز، ارزش ریال در برابر دلار ۷۶۷ برابر کاهش یافته است. این نشاندهنده ناکارآمدی اقتصادی است که به هیچ گروه سیاسی خاصی محدود نمیشود. مردم ایران به دلیل نبود یک سیستم اقتصادی پایدار، بارها هزینههای سنگین نوسانات اقتصادی را متحمل شدهاند.
این نماینده مجلس با انتقاد از عدم استفاده از تجربیات جهانی در مدیریت اقتصادی، اظهار کرد: چرخ اقتصاد بارها اختراع شده و ما نباید دوباره آن را از نو بسازیم. بیاعتمادی به معادلات اقتصادی جهانی و انتخاب مسیرهای نادرست، هزینههای زیادی به مردم تحمیل کرده است.
نماینده مردم زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند همچنین به درآمد ارزی ۷۰۰ میلیارد دلاری کشور در بازه ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ اشاره کرد و مطرح کرد: آیا این درآمد به توسعه اقتصادی منجر شد؟ قیمت دلار در آن دوره گواه اشکالات اساسی در ساختار اقتصادی ماست که بدون ایجاد یک اقتصاد پایدار، حتی گشایشهای سیاسی یا رفع تحریمها نمیتواند مشکلات ریشهای را حل کند.
وی با ابراز تأسف از وضعیت معیشتی قشر محروم، گفت: اینکه هفت دهک جامعه با وجود منابع و ثروت عظیم کشور نیازمند کمک باشند، پذیرفتنی نیست. ناپایداری اقتصاد، بیشترین فشار را بر قشر محروم وارد کرده است و لازم است ضمن اصلاحات کلان اقتصادی، از وابستگی به شاخصهای تصادفی پرهیز شود. دولتها نباید نوسانات اقتصادی را به عنوان دستاورد مطرح کنند و هدف اصلی باید ایجاد برنامهای مدون برای رسیدن به اهداف اقتصادی پایدار باشد.