به گزارش اکو بانک، غلامرضا عباسی در این جلسه که به میزبانی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران برگزار شد، در خصوص مواد ۹۱ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین شیوهنامه وزارت اقتصاد گفت: این شیوهنامه در اسفندماه سال گذشته تنظیم گردید و برای یک دوره آزمایشی یکساله ابلاغ شده و مقرر گردیده ادامه عمل به این شیوهنامه منوط به دریافت بازخوردها از بازرسان به ستاد مرکز بازرسی باشد و در این مدت نقاط ضعف و قوت آن در حین کار احصا و گزارش شود تا تصمیمات بهتری دراینخصوص گرفته شود.
رئیس مرکز بازرسی وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه اخذ رشوه و سو استفاده از مقام اداری از موضوعات ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری است اظهار داشت: ملاک عمل دستگاههای اجرایی این مادهقانونی بوده که توسط سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شده و شیوهنامه وزارت اقتصاد نیز باهدف هماهنگی بیشتر بازرسین مرکز بازرسی وزارت متبوع و هیأتهای تخلفات و بازرسین سازمانهای تابعه وزارت اقتصاد تنظیم و ابلاغ گردیده است.
وی با بیان اینکه مطابق شیوهنامه هر سه ماه یکبار باید حداقل یک جلسه برگزار شود تصریح کرد: انتظار شیوهنامه این است که حداقل میزان برگزاری جلسات، یک جلسه در مدت سه ماه باشد؛ اما شما میتوانید به طور ماهانه نسبت به برگزاری جلسات اقدام کنید و مشورتها و تضارب آرای شما در این جلسات قطعاً میتواند ارائه طریق کرده و مشکلگشای مباحث مختلف روز دستگاههای اجرایی شود.
عباسی با بیان اینکه با پیگیری مرکز بازرسی وزارت اقتصاد، جلسات مدیران بازرسی دستگاهها نیز بهصورت دورهای و ماهیانه برگزار میشود اظهار داشت: خواسته من این است که جلسات شورای هماهنگی بازرسان مواد ۹۱ و ۹۲ این قانون در استان تهران نیز بهصورت مستمر و با جدیت برگزار گردد و همه اعضاء نیز در این جلسات مشارکت حضوری و فکری بیشتری داشته باشند. چرا که این تکلیف سنگینی است که به عهده همه ما گذاشته شده است.
رئیس مرکز بازرسی وزارت اقتصاد در ادامه افزود: با نگاهی دقیقتر به دستورالعمل این مواد قانونی و شیوهنامه متوجه میشویم که در تعریف ویژگی بازرسان از صفات معتمد و متخصص نامبرده شده و مواردی مانند خوشفکر بودن، مثبتگرا بودن و خوش نیت بودن را نیز از خصیصههایی مهم بازرسان میداند و آنچه مهم است ما بدانیم این است که بازرسی عینک بدبینی ندارد؛ بلکه محل جذب افراد خوش نیت و متخصص است که تلاش میکنند با دید مثبت تجاربی که در طی این سالها کسب کرده اند را در خدمت دستگاهها قرار دهند.
وی با بیان اینکه همه ما در وزارتخانهای مالی مشغول فعالیت هستیم تأکید کرد: همکاران ما سرمایههای انسانی دستگاه هستند؛ لذا باید تلاش کنید با درنظرگرفتن آبروی همکارانمان، گزارشهای مقرون به صحت با دلایل کافی و متقن را ارسال شود.
عباسی در ادامه گفت: باتوجهبه اینکه حدود ۳ ماه تا پایان مهلت تعیین شده برای شیوهنامه باقیمانده است، نظرات کارشناسی، اصلاحات و نقدهای خود را دراینخصوص به مرکز بازرسی منعکس کنید تا در تدوین و اصلاح مجدد آن مورداستفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ارزیابی عملکرد دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد در مرکز بازرسی انجام میشود اظهار داشت: با گرایشهایی که سازمان اداری و استخدامی در پیش گرفته، قرار است تا ارزیابی خود مدیران ستاد، دستگاه تابعه و استانی نیز توسط این مرکز انجام شود و ارزیابی کارکنان توسط مدیران صورت گیرد؛ لذا در چنین شرایطی، در ارزیابی مدیران، وضعیت عملکرد و گزارشهای بازرسان ماده ۹۱ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری نیز مدنظر قرار خواهد گرفت.
در ادامه این نشست اعضای شورا ابهامات، سؤالات و نظرات خود را در خصوص چگونگی اجرای این مواد قانونی و همچنین شیوهنامه مرکز بازرسی وزارت اقتصاد بیان کردند که موارد مطروحه توسط عباسی رئیس مرکز بازرسی وزارت اقتصاد پاسخ داده شد.