به گزارش اکوبانک؛ قیمت دلار در یک هفته اخیر بازدهی ۷.۸۴ درصدی داشت و از سایر بازارها رشد ارزش بیشتری داشت. افزایشهای ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ تومانی قیمت دلار در دو هفته اخیر این اسکناس را در کریدور هفتم تثبیت کرد. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۹ آذر با کاهش محدودی در کف کانال هفتم از کریدور هفتم به کار خود پایان داد.
بعد از تداوم روند صعود قیمت دلار در هفته چهارم آذر سیاستگذار اقدام به خبرپراکنی در برخی رسانههای وابسته به دولت کرد؛ مبنی بر اینکه هفته ابتدایی دی بازارساز با عرضههای سنگین درهم، دلار و تتر به بازار ورود میکند. در این خبر آمده شنیدها حاکی است که ۱.۵ میلیارد درهم، ۳۰۰ میلیون دلار و ۳۰ میلیون تتر در بازار عرضه خواهد شد. همین مساله قیمت دلار را کاهش ۲۵۰ تومانی داد و منجر به عقبنشینی برخی معاملهگران برای خرید دلار شد.
پیش بینی قیمت دلار
به نظر میرسد کسری بودجه پایانی سال تا حدودی جبران شده که بازارساز تصمیم گرفته با عقب راندن قیمت دلار هم اعتراضات نسبت به افزایشی شدن بازار ارز را کم کند، هم به مدیریت قیمت دلار در شرایط بحرانی و کاهش انتظارات تورمی اقدام کند و از سوی دیگر به اهداف خود در خصوص تک نرخی کردن قیمت دلار نیز نزدیک شود.
کارشناسان اقتصادی کف فعلی قیمت دلار را در صورت ورود سیاستگذار به بازار ارز، کانال دوم از کریدور هفتم میدانند.
درهم به کانال ۲۰ هزار تومانی برمیگردد؟
قیمت درهم روز پنجشنبه با افت ۱۸۰ تومانی روی رقم ۲۱ هزار و ۱۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر روی رقم ۷۸ هزار و ۴۰۰ تومانی ایستاد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۷ هزار و ۳۹۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۰ هزار و ۳۳۰ تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز پنجشنبه در سطح ۶۴ هزار و ۴۸۸ تومانی اعلام شد و حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در آخرین روز هفته روی رقم ۶۲ هزار و ۷۳۲ تومانی کشف قیمت شد و ۷۰۰ تومان گران شد.