مزایده اموال چای دبش تمام شد؛ حراج ۸۴ خودروی خارجی

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: آن بخش از اموال مربوط به چای دبش که به ما تحویل داده شده بود تمام شده و اموالی باقی نمانده است.

به گزارش اکو بانک، احسان عسگری مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در آئین تجهیز انبارهای این سازمان به تعداد ۵۲ دستگاه لیفتراک و ۱۵۰ دستگاه بالابر دستی و نشست مشترک اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی که ظهر امروز -سه شنبه- برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۱ همت کالا را تعیین تکلیف کرده است که از این میزان حدود ۱۶ همت به چرخه تولید بازگشت داشته و حدود ۱۲.۴ همت نیز به خزانه کل کشور واریز شده است.

وی عنوان کرد: در مورد کالاهای امحایی که معضل اصلی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی است، تقریباً برنامه روتین در خصوص کالاها وجود دارد که با توجه به فقدان آرا و یا اینکه تاریخ مصرف آنها گذشته، امحای کالا در سایر استان‌ها و استان تهران انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: در جلسه امروز تلاش خواهیم کرد که با کمیسیون قضائی مجلس به راهکاری برای تعیین تکلیف این اموال برسیم.

عسگری با بیان اینکه سرعت تعیین تکلیف کالاها در این سازمان به نسبت گذشته بیشتر شده و کالاها مدت زیادی رسوب نمی‌کنند، تصریح کرد: در سال‌های گذشته رسوب کالا وجود داشت اما با ورود قوه قضائیه به این موضوع، رسوب کالا به حداقل رسیده است و عملاً کالایی به آن شکل رسوب نمی‌کند.

وی ادامه داد: در دوره جدید سامانه سیات در سازمان اموال تملیکی فعال شده و به صورت ماهانه مزایده‌ها در این بستر انجام می‌شود و خوشبختانه سازمان اموال تملیکی در مزایده اردیبهشت امسال رکورد قبلی خود در اسفندماه که بیش از ۵ همت بود را شکست و در مزایده اردیبهشت ماه ۶.۴ همت کالا برای مزایده گذاشته است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در رابطه با اینکه آیا در بندر شهید رجایی کالاهایی مربوط به سازمان اموال تملیکی وجود دارد، گفت: در منطقه سینا انبارداری انجام می‌شود و باید منتظر ماند تا آمار گمرک و سازمان بنادر اعلام شود تا پس از آن مشخص شود کالایی از سازمان ما در آنجا موجود بوده یا نه.

عسگری در رابطه با برگزاری مزایده سکه، سیم‌کارت و خودرو خاطرنشان کرد: مزایده‌های ما به صورت مداوم در حال انجام است و در اردیبهشت ما عملاً یک مزایده در بستر سامانه سیات و یک مزایده به صورت فوق‌العاده خواهیم داشت. مزایده سکه و سیم‌کارت در قالب مزایده خرده فروشی انجام می‌شود که تا این لحظه ۳ نوبت آن برگزار شده است.

وی افزود: در خصوص مزایده خودرو در استان تهران، در مزایده فعلی ۶۰ خودرو داریم که کارهای قانونی آن انجام شده و در حراج هستند و در مزایده سامانه سیات هم بیش از ۲۴ خودرو داریم که کار آنها هم انجام شده و در مزایده فعال است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به وضعیت حراج اموال مربوط به چای دبش تأکید کرد: آن بخش از کالاهایی که به ما تحویل داده شده بود تمام شده و اموالی باقی نمانده است.

لینک کوتاه خبر:

http://ecobank.news/?p=16090

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه‌ها
  • داغ‌ترین خبرها

مهم‌ترین‌ها

پیشنهاد سردبیر