به گزارش اکوبانک؛ محمد باقری بنابی، با بیان اینکه دولت نزدیک به ۱۲ میلیارد دلار را برای تهییه ارز نیمایی کالاهای اساسی اختصاص داده است، تصریح کرد: دولت برای نهادهها و هر آنچیزی که با معیشت مردم در ارتباط است تضمین تهییه ارز نیمایی را داده است ولی برای مواردی غیر از کالاهای اصلی مشخص است که باید شناورسازی مدیریت شده ارز را داشته باشند .
وی خاطر نشان کرد: شناورسازی مدیریت شده ارز را باید عرضه و تقاضا مشخص کند و طوری نباشد که برای عده ای رانتی ایجاد شود و مهم است که مبادلات در بازار بر اساس عرضه و تقاضا و با ارز توافقی صورت پذیرد. وقتی ارزی که توسط دولت داده می شود با ارز غیر دولتی تفاوت قیمت داشته باشد مشخص است که رانت ایجاد می کند .
عضو کمیسیون اقتصادی در رابطه با اثرات و سیاست حذف ارز نیمایی گفت : این کار عاقلانهای است که دولت پیش گرفته و همه باید به دولت کمک کنیم تا سه دهک اول جامعه که تحت حمایت نهادهای حمایتی هستند،آسیب نبینند ولی بدون شک این مسئله برای کل جامعه و صادرات کشور بسیار موثر خواهد بود.
همچنین دولت موظف است برای کالاهای اساسی ، سوبسید یا هزینه ای را اختصاص دهد ولی برای مصارف دیگری که لازم نیست نباید این ارز را اختصاص دهد.