حسین راغفر، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا تهران در همایش «ایران امروز؛ مسائل اساسی» گفت: هفت درصد جمعیت کشور با گرسنگی مواجه هستند به معنای آنکه درآمد آنها کفاف هزینه خوراک را نمیدهد.
به گزارش اکوبانک؛ راغفر در این همایش که در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد، به برخی مصادیق نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی در جامعه ایران اشاره و خاطرنشان کرد: در حالی که عدهای از شهروندان به دنبال سکونت در برجها و سوار شدن به خودروهای لوکس هستند، عدهای زیر خط فقر قرار دارند و با گرسنگی روبرو هستند که این نابرابری به خشونت در جامعه دامن میزند.
وی در ادامه با اشاره به حادثه اخیر قتل «امیر محمد خالقی»، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقین گفت: نابرابری همبستگی تنگاتنگی با رشد خشونت دارد و این دانشجو نیز قربانی نظام نابرابری شد که نظام سیاسی مسئول شکلگیری آن است.
عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا با بیان اینکه “در بیش از سه دهه گذشته شاهد تغییر رویکرد در اداره کشور بودیم که در آن نگاه به مردم کنار گذاشته شد و همه چیز به تدریج به بازار داده شد”، افزود: نتیجه این دیدگاه این بود که به نام آزادی هر روز آزادیِ بیشتری از مردم دریغ شد و نوعی آزادی در کشور رواج یافت که مانعی برای آزادی اکثریت قریب به اتفاق مردم بود.
این اقتصاددان مطرح ایرانی پیشتر در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار «آنادولو» به ارزیابی ابعاد مشکلات اقتصادی ایران پرداخته و هشدار داد که در صورت عدم اتخاذ تصمیمات ساختاری بحران اقتصادی در این کشور عمیقتر خواهد شد.